X5 va fi disponibil in doua versiuni de culoare: alb cu detalii aurii si gri inchis.

Evolio anunta lansarea noului smartphone X5, cu procesor Octa-Core pe 64 de biti si 4G. X5 este un telefon Dual SIM, echipat cu sistem de operare Android 5.1, si memorie RAM de 2 GB, ce asigura performante tehnologice superioare. X5 este un elegant, cu finisaje premium, display IPS HD de 5”si o grosime de doar 8 mm.

Telefonul beneficiaza de doua camere foto ce redau culori naturale, cea principala, de 13MP, respectiv o camera frontala de 5 MP, pentru cele mai reusite selfie-uri.  

Sistemul audio cu procesor Bes Smart 2.0 beneficiaza de un algoritm revolutionar de conversie digital – analog, in timp real,  ce confera o calitate superioara a sunetului. In acelasi timp, sistemul extinde gama sunetelor de frecventa joasa oferind o noua dimensiune a claritatii sunetului. 

“X5 este smartphone-ul ce include caracteristici apreciate de toti utilizatorii: viteza mare, camera performanta si sunet impecabil, la un pret sub 1000 lei. In plus, telefonul beneficiaza de garantie pentru ecran spart, serviciu oferit incepand cu acest moment pentru toate telefoanele high-end ce vor fi lansate de Evolio. Smartphone-urile sunt un segment asupra caruia ne vom concentra atentia in perioada urmatoare. In 2016 ne-am propus sa vindem peste 200.000 de smartphone-uri.” declara Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio Romania.

Smartphone-ul va fi comercializat in retelele de specialitate incepand cu data de 3 decembrie la pretul recomandat de 999.9 lei. Versiunea de culoare gri inchis va fi disponibila din ianuarie 2016.  

Incepand cu 11 noiembrie, telefonul poate fi achizitionat in regim de precomanda pe site-ul evolioshop.com. Primele 100 de comenzi au pretul promotional de 699 lei. 

Share articol: