Un nou smartphone de lux impresioneaza prin design si specificatii.

De obicei, smartphone-urile de lux nu impresioneaza ca aparitie si nici ca design - par a fi create doar pentru cei obisnuiti cu opulenta, fara a dori ceva care sa se ridice la nivelul flagship-urilor, desi acestea sunt mult mai ieftine.

Ei bine, Gresso Regal Gold este ultimul smartphone al companiei din Elvetia si este cel mai bun telefon de lux al lor. Este in editia limitata de 6.000 de dolari si au fost create doar 999 de unitati.

Gresso Regal Gold este alcatuit din Grade 5-titanium si Gorilla Glass. Design-ul telefonului este caracterizat de forma precisa, linii elegante si decoratii minimaliste. Culoarea aurie este obtinuta prin Physical vapor deposition (PVD) coating, cu alte cuvinte este suflat cu aur. Dar panelul din spate unde se afla numarul de colectie si logo-ul Gresso este facut din aur de 18 karate.

In ceea ce priveste specificatiile, Gresso Regal Gold sta bine - display de 5 inch 1080p, procesor quad-core, camera principala de 13MP, una secundara de 5MP si 32GB spatiu de stocare. Dimensiuniile sunt 143.2 х 70.2 х 8.8mm si are o greutate de 205grame.

Share articol: