Modelul a aparut pe blogul oficial al companiei finlandeze.

Unul dintre cele mai iubite telefoane din lume, legendarul Nokia 3310, revine. Sau e o gluma de 1 Aprilie. Compania finlandeza a anuntat ca a lansat un model cu acelasi nume si cu un design inspirat din vechiul 3310, insa cu tehnologie actuala, ca de exemplu camera PureView.

"Lansat initial in anul 2000, Nokia 3310 a fost unul dintre telefoanele care s-au bucurat de cel mai mult succes. Peste 125 de milioane de bucati s-au vandut si, gratie unui mic grup de fanatici Nokia, smartphone-ul cult revine intr-o forma moderna", precizeaza compania pe blogul oficial.

Noul Nokia 3310 ar avea camera PureView de 41MP, cu optica Zeiss si blitz Xenon. Smartphone-ul are la specificatii o versiune modificata de Windows Phone 8, adaptata ecranului touch de 3 inch. Sub display gasim 3 butoane, iar unul dintre ele te duce direct in meniul de start.

Specificatiile telefonului continua cu procesor dual-core, 2 GB de RAM si 32 GB de spatiu de stocare. In plus, exista si un slot pentru card microSD.

Pe langa varianta in carcasa de culoarea albastru inchis, Nokia 3310 va veni si pe galben, albastru, rosu si verde. Noul gadget cantareste 133 de grame si masoara 113x48x22mm.

Surprizele nu se opresc aici. Nokia 3310 are 4 jocuri clasice: Snake II, Pairs II, Space Impact si Bantumi, sustine compania.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos!

Share articol: