Patru camere pe spate și o cameră frontală decupată în display. Asta propune noul model Honor 20.

Cu un display LCD de 6.26 inch, telefoanele vin cu un scanner de amprentă montat lateral, în butonul Power, pentru a reduce costurile, o cameră frontală, perforată în ecran, de 32 MP, plus alte patru camere foto pe spate.

În mod clar, design-ul pentru spatele telefonului și modul în care camerele sunt amplasate a fost inspirat de la modelul P30 Pro.

Honor 20 vine cu un senzor principal de 48MP, urmat de unul super-wide de 16MP, îun senzor de adâncime de 2 MP, ideal pentru poze portret, plus unul mai puțin obișnuit - un senzor macro de 2MP, conceput pentru a face poze foate clare în prim-plan.

Modelul Honor 20 Pro are și stabilizare optică a imaginii pentru senzorul principal, iar în locul senzorului pentru adâncime are unul de 8MP cu zoom optic 3x.

În același timp, Huawei nu a renunțat la tehnologia foto denumită Light Fusion, în care va combina imaginile tuturor camerelor de pe spate în una singură. Telefoanele au și zoom hibrid de 5x și un zoom digital de până la 30x.

Honor 20 vine cu 6GB de RAM și 128GB spațiu de stocare, în timp ce versiune Pro are 8GB de RAM și 256GB memorie internă. Ambele telefoane vor rula o versiune modificate a sistemului Android 9 Pie, numită Magic UI 2.1, care va avea incluse servicii Google pentru statele europene.

Noul smartphone Honor 20 va costa de la 499 euro în Europa, în timp ce modelul Pro va putea fi cumpărat la un preț care va începe de la 599 euro. Modelul standard poate fi deja precomandat, în timp ce Honor 20 Pro va fi disponibil ulterior.

Share articol: