Informatia vine din China, tara in care se fabrica viitoarele telefoane de la Apple

Ecranul lui iPhone 6 a fost in centrul multor zvonuri care au venit din China, tara in care se afla fabricile care produc smartphone-urile Apple. Cele mai noi informatii spun acum ca ecranul lui iPhone 6 va avea o tehnologie noua care il va face diferit la atingere. Practic, el va vibra subtil, diferit, in functie de locul in care il atingi. In felul acesta, ar trebui sa ne fie mai usor sa tastam cuvintele corect atunci cand dam mesaje.

Presa din China scrie ca ecranul noului iPhone 6 va fi superior celorlalte ecrane existente pe piata. Insa si pretul va fi un pic mai mare. S-ar parea ca electronica din spatele acestei functionalitati face ca ecranul sa fie de 2-3 ori mai scump decat unul de iPhone 5s, speculeaza ziaristii chinezi.

Noua tehnologie de la iPhone 6 ar urma sa ne faca sa credem ca suntem mai aproape sa simtim ca atingem o tastatura, pentru ca ofera feedback de fiecare data cand pui degetul pe tasta unei litere.

Presa chineza scrie chiar ca aceasta ar fi "arma secreta" a lui iPhone 6.

Exista deja telefoane Android care folosesc aceasta tehnologie, insa cea de la Apple pare sa fie mai buna, pentru ca vor fi vibratii diferite pentru fiecare buton sau zona a ecranului, scrie Business Insider

Share articol: