Aveti chef sa dezlantuiti o petrecere la minut? Seful e plecat si vreti sa va destindeti etalandu-va calitatile vocale sau doar sa-i amuzati pe ceilalti prin lipsa desavarsita a acestora? Nimic mai usor pentru detinatorii de iPhone sau iPod! Stelele va sunt favorabile cum ar zice horoscopul dumneavostra zilnic...

 

Karaoke ramane un mod de distractie antrenant care poate transforma o petrecere fiasco intr-una traznet! Producatorii iMusic Station s-au gandit exact la asta cand au creat varianta de transformare instant a unui iPhone sau iPod intr-o statie de gen. Un numar impresionant de melodii poate fi downloadat de pe IKO Store – iar in momentul rularii acestora pe iPod/iPhone veti beneficia atat de muzica cat si de versuri.

Daca erati interesat de achizitia unei astfel de “jucarii”, ati scapat de costurile suplimentare ale statiei, boxelor precum si de spatiul deloc de neglijat de depozitare a acestora. Cu o inaltime de doar 25.5cm, o latime de 15 cm si o grosime de 13cm plus un microfon inclus – iMusic Station functioneaza si cu 2 microfoane, in cazul in care va vine ideea unui duet! - aceasta pare sa fie solutia perfecta pentru dumneavoastra. Ca distractia sa fie maxima, puteti sa va conectati statia la un televizor pentru a putea vedea comfortabil cuvintele de la distanta. Un plus faptului ca are incorporata si functie de radio FM avand o memorie de 18 canale. Iar daca vreti, cireasa de pe tort, mai poate fi utilizata si pe post de ceas cu alarma!

Ce i se poate reprosa? Cu o oarecare parere de rau, chitibusarul din mine trebuie sa recunoasca ca absolut nimic!

Share articol: