Succesorul unuia dintre cele mai apreciate telefoane lansate anul trecut poate avea doua versiuni.

Un nou zvon a aparut in ceea ce priveste urmatorul telefon de varf al celor de la Sony, Xperia Z4. Conform celor de la ePrice, cunoscuti pentru faptul ca reprezinta o sursa credibila, dezvaluie ca Sony va lansa telefonul in doua versiuni - una cu un display de 1080p Full HD si una QHD. Cea cu o rezolutie mai mare este pentru Statele Unite, iar versiunea Full HD este pe celelalte piete.

Mai mult, se pare ca cei de la Sony au imbunatatit capacitatea de rezistenta la apa pentru Xperia Z4. Telefonul nu va avea un flap cover pe portul USB pentru a metine componentele uscate. Si despre camera principala se spune ca a fost imbunatatita, insa nu exista mai multe detalii.

In luna decembrie, o fotografie cu presupusul Xperia Z4 a aparut pe net dupa ce ar fi fost trimisa printr-un email. Specificatiile despre care se vorbeste spun ca Xperia Z4 va avea un procesor Snapdragon 810 cu 4GB de RAM si Cat.6 LTE, display-ul fiind de 5.2 inch.

Sony ar putea sa lanseze oficial Xperia Z4 fie in luna mai, fie abia in noiembrie. Exista sperante ca acesta va putea fi vazut si la MCW in luna martie.

Pana sa lanseze Xperia Z4, Sony a prezentat la CES 2015 noile produse, parteneri si experiente din gama SmartWear, aflata in permanenta evolutie. Printre ele se numara editia SmartWatch 3 din otel inoxidabil, noi colaborari Lifelog si dispozitive concept portabile, precum un prototip de headset impermeabil, cu multisenzor, de la Sony Corporation, creat pentru performanta optimizata si care ofera informatii in timp real pe parcursul alergarii.

“Abordarea noastra in ceea ce priveste tehnologia smart este bazata pe fundamentele oferirii unor experiente variate si aprofundate in utilizare, dar si multiple variante de produse atractive si functionale”, a declarat  Kaz Tajima, Senior Vice President, Head of UX Creative Design and Planning la Sony Mobile Communications. “Extiderea functionalitatilor Lifelog, atat din punct de vedere a interfetei deschise API, cat si a viziunii noastre in ceea ce priveste noile concepte de dispozitive portabile, va permite partenerilor creativi integrarea propriilor aplicatii si servicii in platforma noastra, astfel oferind utilizatorilor nostri acces la cel mai bogat si variat ecosistem de dispozitive portabile”.

Share articol: