Telefonul retro seamana cu un amplificator pentru chitara

Marshall e poate cel mai cunoscut nume in domeniul echipamentelor profi pentru muzica. Sunt cei care au dat lumii unele din cele mai tari amplificatoare. Si s-au gandit sa ofere ceva in plus. Un smartphone dedicat melomanilor.

Telefonul se numeste London si are un design retro, care aduce cu un amplificator clasic pentru chitara. Specificatiile sunt aproape low-end: display de 4,7 inci cu rezolutie 720p, 2 GB RAM , procesor Snapdragon 410, 16 GB spatiu intern de stocare, o baterie de 2.500 mAh, slot MicroSD  si conectivitate LTE.

Pentru orice pasionat de gadgeturi, performantele sunt aproape de ale unui Moto E. Doar ca telefonul asta nu e dedicat jocurilor, ci muzicii. Are doua difuzoare frontale, doua iesiri audio si un buton “M” dedicat, pentru acces imediat la muzica din librarii. Rotita aurita de pe margine serveste ca selector sau buton de volum,

Chiar daca data de lansare e abia pe 21 august, nu avem niciun motiv sa ne indoim de calitatea audio, mai ales ca telefonul are un procesor dedicat pentru redarea inclusiv a fisierelor FLAC necomprimate, sau un egalizator pe 5 cai. Telefonul Marshall London va avea un pret de aproximativ 540 de euro.

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO DE MAI JOS

Share articol: