Pentru a se realiza hartile utilizatorilor de telefoane cu iOS, Android, Windows Phone si BlackBerry s-au studiat 3 miliarde de mesaje trimise pe Twitter.

S-a stabilit faptul ca un telefon mobil spune multe despre statutul social al celui care il foloseste, adica salariu, loc de munca si, mai nou, domiciliu. In urma unui studiu destul de aprofundat s-a realizat faptul ca cei care folosesc telefoane cu iOS stau in zone mai bune decat cei care folosesc terminale cu Android si alte sisteme de operare.

Compania de cercetare App Annie a dat publicitatii hartile principalelor orase ale lumii, Londra si New York, zonele cu rosu indicand atat utilizatorii de telefoane cu iOS, cat si zonele cele mai bune din oras. Pentru aceasta cercetare s-au studiat peste 3 miliarde de mesaje trimise pe Twitter.

Cercetarea arata, de asemenea, ca s-au descarcat 50 de miliarde de aplicatii de pe Apple App Store, in timp ce de pe Google Play s-au descarcat cu doua miliarde mai putin. Conform hartilor, cea mai mare pierdere o au smartphone-urile BlackBerry, chiar si centrul financiar mondial, Wall Street, fiind tot mai putin "populat" cu telefoane ale companiei canadiene.

Share articol: