Cercetarea efectuata la Indiana University arata ca femeile nesigure pe relatia lor trimit cel mai des astfel de mesaje.

Fotografii cu partile intime, mesaje explicite adica, intr-un cuvant, sexting, este una dintre modalitatile prin care femeile si barbatii isi tin partenerii "atenti" la relatiile lor. O noua cercetare arata ca acele mesaje nu sunt trimise pentru ca asa se doreste, ci tocmai pentru a-si face partenerii fericiti.

Cercetatorii de la Indiana University au chestionat 155 de studenti aflati in relatii de lunga durata despre sexting si felul in care acesta este perceput de parteneri. 55% dintre femeile care au participat la studiu sustin ca trimit astfel de mesaje atunci cand nu se simt bine, in timp ce 48% dintre barbati recunosc ca trimit fotografii si mesaje explicite doar pentru a-si face partenerul fericit.

Acelasi studiu arata ca Twitter este mediul cel mai potrivit pentru a "castiga" un nou partener. In medie, o relatie devine stabila dupa 224 de mesake pe Twitter, 163 de SMS-uri, 70 de mesaje pe Facebook, 37 de e-mailuri si 30 de apeluri telefonice.

Share articol: