Stim cu totii cum e sa te afli in fata unei vitrine pline cu telefoane si sa te gandesti „oare ce conteaza mai mult pentru mine”: dimensiunea ecranului, rezolutia camerei de fotografiat sau producatorul? Sau poate toate la un loc.

Avand in vedere gama larga de telefoane mobile existente in prezent pe piata, nu este o surpriza ca devine dificila alegerea unui model de telefon. In afara de design-ul dispozitivului si de aplicatiile care pot fi instalate pe acesta, trebuie sa te gandesti si la caracteristicile tehnice, cum ar fi frecventa procesorului, memoria interna, conectivitatea sau versiunea sistemului de operare utilizat, iar daca luam in considerare si accesoriile de care ai avea nevoie – cablu de date, casca bluetooth sau incarcator auto – lucrurile se complica si poate iesi cu dureri de cap.

In acest caz, de cele mai multe ori apelezi la sfaturile prietenilor sau rudelor, insa cel mai indicat este sa consulti un specialist, care sa cunoasca bine toate aceste specificatii tehnice si care te poate ajuta sa alegi un telefon mobil care sa iti indeplineasca cerintele. Astfel, daca esti interesat sa iti achizitionezi un telefon poti apela la ajutorul angajatilor din magazinele specializate, insa aceasta poate implica uneori un efort pe care nu esti dispus sa il faci si atunci preferi sa te documentezi singur, online. 

Acum exista o metoda mai simpla de a beneficia de sfaturile unui specialist, chiar din confortul propriului camin. Prin intermediul platformei online, EuroGsm ofera gratuit consultanta telecom prin care vei obtine toate informatiile necesare si impartiale pentru a lua cea mai buna decizie de cumparare. Platforma este administrata de echipa ThePhoneGeeks, echipa tehnica specializata, care iti pune la dispozitie review-uri pentru telefoane si tablete, sfaturi si recomandari, iar prin intermediul functiei de chat, poti comunica direct cu acestia.

„Vrem sa oferim oricui este interesat toate informatiile de care au nevoie pentru a lua cea mai buna decizie de cumparare. Platforma a fost gandita sa fie user friendly, iar legatura cu consultantii The PhoneGeeks sa fie simpla, directa si rapida, pentru rezolvarea facila si in timp real a tuturor problemelor cu care se confrunta clientii de telefonie mobila.”, spune Cristina Szabo, marketing manager al EuroGsm.

Tocmai pentru a fi mai aproape de cumparator si de a-l ajuta pe acesta sa faca cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de telefoanele mobile, platforma include si sectiuni dedicate, unde sunt disponibile, fara absolut niciun cost, informatii utile si manuale despre utilizarea dispozitivelor mobile sau sfaturi despre personalizarea telefonului cu ajutorul aplicatiilor dedicate.

Mai mult, daca ai dificultati in intelegerea anumitor termeni mai tehnici, iti sta la dispozitie sectiunea Geektionary, unde poti afla definitii ale unor cuvinte specifice telefoniei mobile sau termeni tehnici utilizati la descrierea telefoanelor mobile. Daca intampini probleme in alegerea sau instalarea aplicatiilor pentru mobil, poti apela cu incredere la sectiunea GeekApp, in cadrul careia sunt disponibile o serie intreaga de informatii despre aplicatiile mobile si nu in ultimul rand, in sectiunea Geeksteps vei gasi informatii complete pentru configurarea telefonului mobil.

EuroGsm si The PhoneGeeks sunt ghizii pe care ti-i doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei. 

Share articol: