Telefonul abia a fost lansat!

Una dintre marele mize in ultima vreme a fost crearea unui ecran mai rezistent decat orice se afla pe piata in acest moment. Cei de la Apple au incercat sa puna un astfel de ecran din cristale de safir pe iPhone insa dificultatile intampinate in faza de productie au facut ca acest lucru sa nu se mai intample.

Iata insa ca unul dintre producatorii unor astfel de ecrane din cristale de safir pentru Apple a reusit - desigur, sunt ajutati si de faptul ca volumul necesar e incomparabil mai mic decat ar fi fost in cazul in care cei de la Apple optau pentru aceasta varianta.

Cei care au lansat un nou telefon cu ecran ce nu poate fi spart sau zgariat sunt Desay, o companie din China, care isi imprumuta mai multe dintre nenumaratele afaceri - mai ales cea de baterie - catre Apple. Desay a anuntat un telefon numit Magical Mirror X5. Nu se cunosc foarte multe despre telefon in afara faptului ca are un procesor quad-core MediaTek, o camera principala de 13MP si una secundara de 5MP si, desigur, ecran din cristal de safir! Acest lucru i-a facut pe cei de la Desay sa numeasca telefonul ca fiind "indestructibil"!

Magical Mirror X5 costa doar 160 de dolari si va fi vandut in editie limitata. Avand in vedere pretul agresiv, strategia companiei pare sa fie una de a atrage atentia, nu de a face profituri, ceea ce inseamna ca pregatesc si alte gadgeturi.

Share articol: