Desi iPhone 8 nu a fost inca lansat, un site britanic face deja reclama unor accesorii pentru noul smartphone.

Site-ul britanic MobileFun prezinta cateva modele de carcase si ecrane de protectie pentru iPhone 8. Produsele pot fi deja precomandate, chiar daca noul iPhone va fi prezentat oficial abia peste cateva luni, scrie Daily Mail.

Daca aceste produse sunt cu adevarat compatibile cu iPhone 8, atunci ne putem da seama cum va arata mult asteptatul telefon.

Carcasele confirma zvonurile despre un smartphone cu ecran edge-to-edge si camera duala verticala. Ele au si decupaje pentru ca utilizatorul sa nu fie nevoit sa scoata telefonul din carcasa atunci cand vrea sa foloseasca un anumit cablu.

Accesoriile arata ca telefonul nu va avea un buton home pe spate si nici in partea din fata, prin urmare acesta va fi probabil integrat in ecran.

Conducerea MobileFun a declarat ca aceste accesorii au fost concepute folosind schemele primite de la fabricile asiatice unde va fi produs noul iPhone.

Fotografiile prezentate anterior de Benjamin Geskin arata de asemenea un telefon care este compatibil cu aceste accesorii.

Producatorul accesoriilor este compania Olixar. O carcasa costa intre 10,99 si 26,49 dolari, iar un ecran de sticla 26,49 dolari.

Share articol: