Potrivit mai multor publicații de specialitate, printre care MacRumors și GSM Arena, următoarea serie de iPhone ar putea veni cu o surpriză care-i va bucura pe fani.

Dacă informațiile neoficiale se confirmă, seria iPhone 14 nu va mai avea controversatul „breton” pentru senzorii foto.

În schimb, Apple va recurge la o soluție mult mai practică, pe care o regăsim deja la alți producători: un mic orificiu în ecran, în spatele căruia se va afla camera foto și senzorii necesari pentru recunoașterea facială.

Informația vine de la Mark Gurman, editor la Bloomberg, care precizează că gigantul american lucrează de mai mult timp la această nouă tehnologie, care va putea fi pusă în aplicare din toamna acestui an.

Tot anul acesta, Apple pregătește un nou design pentru MacBook Air, care va avea și un procesor mai rapid, M2, dar și un GPU cu 9 sau 10 nuclee, față de 8 nuclee, cât are actualul model.

Alte inovații pregătite pentru 2022 ar putea include încărcare wireless pentru iPad Pro, specificații superioare pentru Mac Pro, un iPhone SE cu tehnologie 5G, o versiune rugged pentru Apple Watch, dar și o cască de realitate virtuală și augmentată.
 

Sursa foto: GSM Arena

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: