Mai mulți utilizatori au raportat o problemă care a apărut la telefoanele lor, după ce au făcut update la noul sistem de operare, iOS 13.5 sau 13.5.1.

Ei susțin că pe ecranul telefoanele a apărut o nuanță ciudată de verde, imediat după ce au descărcat noul iOS.

În cele mai multe situații, culoarea verde a ecranului poate fi observată după deblocarea telefonului sau atunci când este activat Dark Mode sau Night Shift, deci în lumină slabă.

Ulterior, după câteva secunde, tenta verde a ecranului dispare, dar apare din nou.

Problema a fost observată la mai multe unități iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max și este provocată probabil de o eroare de software, care va fi remediată printr-un nou update.

Totuși, este posibil ca ecranele OLED folosite pe aceste noi modele să fie la rândul lor responsabile de această situație neplăcută, deoarece nu reacționează bine la noul iOS.

Incidentele au fost sesizate de publicația MacRumors, care a citit mai multe postări ale utilizatorilor nemulțumiți, pe Reddit.

Noul iOS 13, lansat anul trecut, a venit cu multe probleme pentru utilizatori. Spre exemplu, versiunea iOS 13.2 descărca foarte repede bateria telefoanelor la unii utilizatori, iar alții au raportat chiar că dispozitivele lor se încingeau foarte tare în timp ce se aflau la încărcat.

Alți utilizatori s-au plâns că au pierdut unele contacte din telefon, le-au dispărut mesaje din e-mail sau li s-au întrerupt convorbirile. Iar Siri, asistenta digitală, punea automat toate apelurile pe speaker, deși nu i se cerea acest lucru.

Luna trecută, specialiștii în securitate cibernetică au descoperit o vulnerabilitate în noul iOS, care permite instalarea unor aplicații care nu sunt aprobate de Apple. Această vulnerabilitate poate fi explorată și de către hackeri, pentru a obține acces la telefoane.
 


Pe ProTvPlus.ro găsiți emisiunile voastre preferate:

Share articol: