Review video realizat de popularul site CNET. GALERIE FOTO

Smartphone-ul a fost prezentat cu ocazia conferintei CES ce a avut loc la Las Vegas in luna ianuarie a acestui an. Modelul este similar cu Droid Razr, cel mai subtire smartphone de doar 7,1 mm la momentul lansarii si desemnat de CNET drept cel mai bun gadget al anului 2011.

Motorola Droid Razr Maxx are un design deosebit, o grosime de 9 mm si un display Super AMOLED de 4,3 inch cu o rezolutie de 540 x 960 pixeli. Terminalul este compatibil 4G si este echipat cu un procesor dual-core Cortex-A9 cu o frecventa de 1,2 GHz.

Droid Razr Maxx este unul dintre cele mai performante smartphone-uri Android, una din caracteristicile de top fiind autonomia bateriei, cu o capacitate de 3300 mAh, de aproape 16 zile in stand-by si de peste 21 de ore de convorbire.

Printre dezavantaje, conform site-ului CNET, putem include lipsa ultimei versiuni a sistemului de operare Android 4 Ice Cream Sandwich, imposibilitatea schimbarii bateriei de catre utilizatori si camera, care nu impresioneaza, desi are o rezolutie de 8 MP.

Motorola Droid Razr Maxx ocupa prima pozitie dintre smartphone-urile testate de CNET, devansand celebrul Samsung Galaxy S II (Skyrocket), dar si alte modele precum Samsung Galaxy Nexus, HTC Rezound si LG Nitro HD. Review-ul complet Motorola Droid Razr Maxx pe site-ul CNET.

Motorola Droid Razr Maxx (sus) vs. Motorola Droid Razr (jos)

Sursa: cnet.com

Share articol: