Smartphone-ul are chipul presedintelui rus pe spate.

Brandul italian de lux Caviar a prezentat Putinphone 2, succesorul lui Putinphone, primul telefon dedicat fanilor presedintelui rus Vladimir Putin. Toate cele 44 de bucati s-au vandut in prima zi de la aparitia pe piata.

Ironia face ca Putinphone 2 sa fie de fapt un iPhone 5s american. Pe partea din spate sunt gravate, insa, chipul presedintelui Rus si o imagine a Kremlinului. In total, in perioada urmatoare, italienii vor face inca 450 de bucati ale acestui telefon special.

Putinphone 2 se bazeaza pe un iPhone 5s, iar numele sau complet este Caviar iPhone 5S Ti Supremo Putin. Pretul este de 119,000 ruble, adica echivalentul a 3,320 de dolari americani.

Cei de la Caviar au optat pentru titan, ca material pentru carcasa smartphone-ului, pentru ca acesta este "cel mai puternic si mai pur metal din lume" si reflecta "forta neimblanzita, dorinta de neclintit si trainicia liderului rus"

Necazul e ca un nou model de telefon Apple, iPhone 6, ar urma sa se lanseze in cateva saptamani, astfel ca presedintele rus nu va mai fi pe cel mai bun smartphone al producatorului american.

Share articol: