Daca pana acum era unul dintre cele mai populare telefoane Samsung, Note7 poate deveni cel mai problematic pentru companie.

Situatia celor de la Samsung se inrautateste de la o zi la alta. Dupa ce compania a confirmat ca a oprit distributia in Coreea de Sud, acum Samsung se vede nevoita sa ceara returnarea unitatilor pe anumite piete. Decizia nu a fost luata momentan, scrie GSM Arena. Exista multe rapoarte conform carora au fost unitati de Note7 care au explodat cand erau la incarcat din cauza bateriei. Peste 35 de cazuri au fost semnalate pana acum.

Conform raportului, Samsung a planuit initial sa schimbe bateria de pe Galaxy Note7 pentru utilizatori fara niciun cost. O alta posibilitate este returnarea banilor sau inlocuirea telefonului cu unul nou.

Samsung da vina pe unii parteneri de fabricare ce au sarcina de a produce bateria telefonului. Mai exact, Korean ITM Semiconductor este unul dintre partenerii catre care Samsung arata cu degetul. Desigur, situatia este una foarte proasta pentru Samsung cu atat mai mult cu cat urmeaza o lansare majora a marelui rival, Apple. Reuters scrie ca Samsung a scazut deja cu peste 7 miliarde de dolari ca evaluare!

Samsung a emis un comunicat oficial: "Ca raspuns la intrebarile despre Galaxy Note7, facem o inspectie amanuntita cu partenerii nostri. Vom impartasi toate descoperirile cat mai curand posibil. Samsung este determinata sa ofere produse de cea mai inalta calitate catre consumatori"

Pana atunci, Samsung a oprit distributia pe anumite piete - Belgia si Serbia sunt confirmate momentan.

Share articol: