Note 6 ar putea fi lansat mai devreme ca in anii precedenti.

Din moment ce Samsung intentioneaza sa lanseze Galaxy Note 6 in luna august sau chiar mai devreme nu e nimic surprinzator ca sunt testate prototipuri pentru telefon. Conform GSM Arena, Samsung a creat 2 versiuni pentru Note 6 - inca nu s-a decis pe care varianta sa o aleaga.

Un alt model nu va fi lansat in acest an, Galaxy S6 Edge+ de anul trecut neavand un succesor, astfel ca Note 6 va fi unicul telefon lansat.

Primul prototip pentru Note 6 vine cu ecran curbat pe ambele parti, la fel ca S7 Edge si celelalte telefoane Edge dinaintea lui. Al doilea prototip are ecranul normal. Specificatiile pentru ambele prototipuri sunt insa identice.

Galaxy Note 6 va veni cu un ecran de 5.8 inch QHD Super AMOLED, aceeasi camera dual pixel de 12MP existenta pe S7 si S7 Edge, 6GB de RAM si baterie de 4.000 mAh. In ceea ce priveste procesorul, din nou se va opta pentru 2 versiuni - un nou procesor Exynos 8 Octa mai puternic decat 8890 de pe S7 si Snapdragon 823.

Telefonul va veni cu 32GB spatiu de stocare si slot pentru microSD. Samsung doreste sa lanseze Note 6 la putin timp dupa ce va fi anuntat Android N iar telefonul va veni cu acea versiune a sistemului de operare din prima.

Share articol: