Cu o baterie de 3900 mAh, Motorola Droid Turbo sta excelent cand vine vorba de timpul pentru conversatie

Cei de la GSM Arena au testat noul telefon al celor de la Motorola, Droid Turbo, cel care are o baterie uriasa de 3900 mAh. Iar rezultatul este impresionant, mai ales in ceea ce priveste durata de viata a bateriei in convorbire - 30 de ore si 9 minute a rezistat telefonul, fiind depasit in clasamentul all-time doar de Huawei Ascend Mate2 4G la acest capitol, cel care are o baterie de 4050 mAh.

Droid Turbo nu impresioneaza insa cand vine vorba de web browsing - doar 11 ore si 31 de minute a rezistat telefonul, fiind depasit de mai multe telefoane precum HTC Desire 700, Sony Xperia Z3 si Z2. Este insa evident faptul ca display-ul AMOLED consuma bateria.

O surpriza a avut loc la testul pentru video playback - telefonul a rezistat cu aproape 4 ore mai putin decat Samsung Galaxy Note 4, reusind 13 ore si 41 de minute. In total, are 90 de ore la testul de anduranta al celor de la GSM Arena, ceea ce inseamna ca bateria va rezista 4 zile daca il folosesti cate o ora zilnic pentru apeluri, web browsing si video playback.

Share articol: