Baietii vin la tine la usa si iti repara orice gadget Apple cat ai clipi.

Daca faci o criza de isterie la gandul ca ecranul iPhone-ului tau ar putea crapa la o cazatura sanatoasa, afla ca acum in Romania a aparut TheFixer, un serviciu care promite sa-ti repare iPhone-ul, iPodul sau iPadul in cel mult doua ore de la semnalarea defectiunii. Un tehnician va veni la locuita ta si va rezolva problema, pentru ca nimanui nu-i place sa lase gadgetul preferat zile intregi la service.

Reparatia dureaza cel mult 2 ore pentru orice problema semnalata in Bucuresti: ecran spart, buton defect, water damage – iar reparatia se face in fata clientului (Andrei Dutulescu, project managerul TheFixer.ro)

O inlocuire de ecran costa intre 250 si 350 de lei, in functie de model, schimbarea batereiei are un pret intre 100 si 200 de lei, in timp ce serviciul pentru water damage este cuprins intre 100 si 200 de lei.

Pentru moment, serviciul este disponibil doar in Bucuresti, insa planurile de viitor prevad si o extindere in marile orase ale Romaniei.

Un studiu facut in Statele Unite care arata ca 20% din posesorii de iPhone reusesc sa isi sparga telefonul in primele 12 luni de la achizitie.

Pentru clientii din afara Bucurestiului, exista kituri do-it-yourself, care pot fi comandate de pe site.

Share articol: