Huawei a anunțat telefonul pliabil Mate X în februarie anul trecut, iar mai târziu, în luna septembrie, a înregistrat pentru patentare un proiect nou pentru un astfel de telefon, care să vină la pachet cu un stylus. 

Recent, au apărut online imagini cu un alt patent al companiei chineze trimis către EUIPO (European Union Intellectual Property Office – Biroul de Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene), iar acesta arată randări ale unul alt smartphone pliabil care ar putea fi modelul Mate X2.

Ca formă, el arată similar cu Mate X, dar există, totuși, câteva diferențe. Pentru început, noul device se pliază spre interior, în vreme ce Mate X se îndoaie către exterior. În plus, modelul primei generații a avut patru camere foto, însă noul proiect ar urma să aibă, în total, șase: două frontale, încorporate într-un modul vertical, și patru pe spate.

Partea laterală susține display-ul secundar și face loc stylus-ului, care arată diferit de varianta pe care am mai văzut-o în septembrie, arată GSM Arena. 

Share articol: