Samsung are parte, in sfarsit, de o veste buna.

Flagship-ul celor de la Samsung, Galaxy S7, a redevenit cel mai bine vandut telefon din tara natala a companiei, Coreea, reusind sa acopere o parte din pierderile suferite de Samsung dupa retragerea de pe piata a telefonului Galaxy Note7.

Conform firmei de consultanta Atlas Research, Galaxy S7 a fost cel mai vandut telefon intre 6 si 12 octombrie. Cei 3 operatori de telefonie din aceasta tara estimeaza ca au vandut in medie 15.000 de unitati de Galaxy S7 in fiecare zi dupa ce Galaxy Note7 a fost retras de pe piata. Avand in vedere ca 10.000 de telefoane vandute reprezinta o zi excelenta, reusita este cu atat mai impresionanta.

Majoritatea celor care au avut versiunea initiala de Galaxy Note7 sau cea inlocuita au ales sa-l schimbe cu un Galaxy S7. "Asteptarile initiale erau ca utilizatorii de Note7 vor alege telefoane premium de la adversari, precum iPhone 7 sau LG V20. Este adevarat ca retragerea fara precedent a telefonului Note7 de pe piata va ajuta competitorii. Insa, cel putin pe piata din Coreea, Samsung are sansa de a-si reveni inainte de debutul viitorului model lucru demonstrat de popularitatea renascuta a telefonului Galaxy S7".

Share articol: