Compania Microsoft vine cu un program special pentru cei care isi pun din timp noua versiune a sistemului de operare.

Microsoft a marit fondurile pe care le ofera prin schema sa de premiere a persoanelor care descopera bug-uri la softurile sale. Compania este dispusa sa iti dea pana la 100.000 de dolari in urmatoarea perioada daca gasesti o problema si o anunti.

Microsoft a luat aceasta decizie ca sa puna practic o armata de oameni sa caute voluntar probleme la Windows 10. Vorbim de bug-uri care le-au scapat specialistilor companiei, dar mai ales de probleme de securitate, care i-ar putea pune in pericol pe utilizatori. Microsoft este una dintre companiile targetate cu pregadere de hackeri din lumea intreaga.

Pentru problemele grave si total noi legate de securitatea Windows se ofera suma cea mai mare. Compania este insa pregatita sa dea mult si pe problemele care apar la autentificarea utilizatorilor. 

Cei care trimit mailuri rapid, pana pe 5 octombrie, cu probleme descoperite, vor primi dublul sumelor, adica 100.000 de dolari in loc de 50.000. Asta pentru a motiva tinerii pasionati sa se miste repede, iar probleme sa fie rezolvate intr-un timp scurt.

Share articol: