Laboratorul independent cu sediul la Londra a dat facut teste in perioada octombrie - decembrie 2013.

Kaspersky a obtinut cele mai bune rezultate la testele independente realizate in perioada octombrie - decembrie 2013 de laboratorul britanic de testare a antivirusilor Dennis Technology Labs.

Kaspersky Internet Security 2014, Kaspersky Endpoint Security for Business si Kaspersky Small Office Security au fost produsele examinate de laboratorul independent din Marea Britanie.

Kaspersky Internet Security 2014 a obtinut 1030 de puncte din totalul posibil de 1048, si a reusit sa intreaca toate celelalte produse din categoria celor destinate pentru utilizatori individuali. Solutia a protejat cu succes sistemul de test de 99 din cele 100 de mostre malware si a obtinut rezultatul maxim de 740 de puncte in scenariul Legitimate Software Ratings, care masoara rata de rezultate fals pozitive pentru aplicatii legitime. Rivalii Kaspersky Lab au inregistrat, in medie, doar 662 de puncte in cadrul aceluiasi test.

Produsele Kaspersky Small Office Security si Kaspersky Endpoint Security for Business au fost, de asemenea, castigatoare la categoriile de securitate pentru mocrointreprinderi si pentru companii. In ambele cazuri, ele au detectat 99 de amenintari din totalul de 100, fara niciun rezultat fals pozitiv. Solutiile au obtinut 1029 de puncte dintr-un total posibil de 1048, fiind singurele produse care au obtinut un rezultat atat de bun. 

Succesul obtinut de produsele Kaspersky Lab la toate cele trei categorii a asigurat rating-ul AAA, oferit de Dennis Technology Labs. 

Testele au fost efectuate pe computere de 64-bit, care rulau sistemul de operare Windows 7 Service Pack 1. Solutiile de securitate pentru utilizatorii individuali au fost testate folosind versiunea Home Premium, iar cele pentru companii au fost testate utilizand Windows Professional.

In decembrie, Kaspersky Internet Security a surclasat toti concurentii in cadrul testelor de detectare a malware-ului, realizate de AV-Comparatives. Iar in noiembrie, laboratorul AV-TEST a numit Kaspersky Endpoint Security for Business cea mai buna solutie de securitate pentru companii.

Share articol: