Este o relansare a paginii web a celui mai mare lant de magazine telecom de la noi.

Arsis, cel mai mare partener Vodafone in Romania, si-a lansat magazinul online www.arsis.ro, de unde fanii tehnologiei pot comanda telefoane mobile, tablete si accesorii. Clientii au de ales dintre sute de produse cuprinse pe fiecare dintre categoriile existente pe website.

Arsis are deja 160 de magazine in toata tara, iar completarea acestora cu un shop online este un pas firesc si cerut de clienti. In perioada urmatoare, Arsis va avea oferte speciale, premii surpriza, si chiar transport gratuit, pentru cei care comanda produse de pe site. Magazinul www.arsis.ro vine cu vanzari in rate, dar si cu optiunea incarcarii cartelelor preplatite din cateva clickuri.

Pentru clientii Arsis.ro exista si o aplicatie promotionala, ARSIS Slot Machine, care le va oferi discounturi in functie de combinatia castigatoare care le va fi afisata pe ecran.

Din acest moment, ARSIS se va concentra masiv pe nisa de retail online si in plus, noile functii ale website-ului vor permite plata in rate a produselor, dar si vanzarea serviciilor Vodafone pe care toate magazinele noastre le au in prezent”, a declarat Bogdan Dobrescu, director general Arsis Trading.

 

Compania are planuri mari cu Arsis.ro, care se doreste un magazin online cu servicii si produse livrate rapid. Reprezentantii firmei au pus accent pe faptul ca isi doresc ca gadgeturile sa ajunga intr-un timp record la clientii din toate colturile tarii. In cadrul conferintei de presa de lansare a site-ului, Bogdan Dobrescu a declarat ca in planurile de viitor ale Arsis, o companie 100% romaneasca, se afla si ideea de a livra produsele intr-o ora, in special in orasele in care se afla magazine Arsis

Livrarea produselor intr-o ora, cel mai probabil, nu va presupune costuri suplimentare pentru client. Compania isi doreste sa dezvolte depozite regionale, pentru ca toate produsele sa fie la indemana.

Arsis mizeaza nu doar pe clientii obisnuiti, ci si pe cei cu pretentii, din sectorul business ori pasionati de designul gadgeturilor. Exista o gama variata de telefoane si accesorii premium si super premium.

Daca in privinta smartphone-urilor ne asteptam, evident, ca majoritatea comenzilor sa fie pe Samsung si iPhone, in ceea ce priveste accesoriile predictia noastra este de crestere a cererilor de accesorii elegante si de marca, de aceea ne propunem sa diversificam oferta si sa obisnuim clientii cu produse din gamele de lux. Aceasta diversificare vine din comportamentul publicului care este deja familiarizat cu produse de tip: flip-uri, casti, incarcatoare, cabluri de date, folii de protectie, huse, dar care incep sa fie diferentiate in functie de calitate”, a mai spus Bogdan Dobrescu. 

De pe Arsis.ro nu vor lipsi ofertele pe baza cardului de fidelitate care, odata achizitionat, permite utilizatorilor sa adune puncte ce vor putea fi folosite ulterior.

Pentru acest an, oficialii Arsis estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 10% fata de 2013, cand aceasta a fost de 30,4 mil. euro. In primul semestru al acestui an cresterea a fost de 4% pana la 13,1 mil. euro, fata de perioada similara a anului trecut.

In privinta online-ului, preconizam ca acest tip de retail online ne va aduce o crestere a vanzarilor de aproximativ 1 mil. euro in perioada octombrie-decembrie, si aici ne bazam pe promotii frecvente, discount-uri semnificative precum si o cerinta pe piata produselor pe care www.arsis.ro le va comercializa in exclusivitate si anume produse din gamele noastre: Cellara, Mobix si Mobiama”, a afirmat Daniel Florea, director financiar Arsis.

ARSIS Trading este cea mai mare retea de magazine telecom, infiintata in 1991, si detinuta de antreprenorul Radu Mirea.

Share articol: