Noua tabletă Fire HD 8 Kids Edition vine prevăzută cu sistem de control parental, conținut special pentru copii și o carcasă ultra rezistentă.

Tableta costă aproximativ 157 euro și este concepută special pentru nevoile și obiceiurile de utilizare ale celor mici.  De aceea, este dotată cu o carcasă rezistentă la impact, ultra robustă, promovată ca fiind „rezistentă la copii” (kid-proof), iar garanția tabletei este de 2 ani.

Astfel, părinții vor fi mai puțin stresați la gândul că micuțul lor a scăpat pe jos tableta și a spart-o.

Carcasa este prevăzută cu un stand ajustabil și este disponibilă în mai multe culori, pe gustul copiilor: roz, albastru sau mov.

Acest accesoriu conține o spumă specială, care absoarbe șocurile, asigurând astfel protecție inclusiv pentru colțurile mai delicate și pentru marginile dispozitivului.

Tableta are un ecran de 8 inci, o durată de viață a bateriei de până la 12 ore, 32GB memorie internă și încărcare reversibilă prin USB-C.

Amazon oferă gratuit și abonament valabil timp un an la serviciul de divertisment pentru copii Amazon Fire for Kids, care asigură acces la multe cărți, filme, emisiuni tv, jocuri și aplicații educative.

Prin Parents Dashboard, adulții pot accesa sistemul de control parental, stabilind astfel durata maximă de utilizare a tabletei, obiectivele zilnice pentru copii și filtre pentru o anumită vârstă.

De asemenea, ei pot să vadă raportul zilnic de activitate, cu ajutorul unui browser de mobil sau PC și pot face orice modificări doresc.

Amazon are și alte tablete din gama Kids Edition, dispozitive cu ecrane 7 și 10 inci, ultimul fiind considerat cea mai mare și cea mai rapidă tabletă pentru copii.

Gigantul american a prezentat acum și alte două tablete din gama Fire HD 8, pentru toată familia. Este vorba despre modelul Fire HD 8, care costă aproape 100 de euro și Fire HD 8 Plus, care costă 123 de euro.Pe ProTvPlus.ro găsiți toate emisiunile preferate: 

Share articol: