Cel mai performant model de iPad ar putea fi lansat anul acesta într-o variantă îmbunătățită.

Potrivit celor de la PhoneArena, iPad Pro 2020 ar putea fi lansat în scurt timp, în luna martie. Nu avem deocamdată multe informații confirmate, dar zvonurile sunt destul de interesante.

Din punct de vedere al designului, Apple va rămâne pe linia actuală, iar modelul va fi lansat în 2 versiuni - cu ecran de 11 inci și de 12,9 inci.

O noutate ar putea veni la nivelul grosimii tabletelor, cred experții. Astfel, noile gadgeturi ar putea fi mai groase și mai rezistente, ca să nu se îndoaie atât de ușor, cum se întâmplă cu modelele din 2018.

O altă inovație am putea vedea la nivel de display - noua tabletă va avea tehnologie miniLED, care va permite o luminozitate mai bună și un contrast mai bun, cu un consum redus de energie. Desigur, această nouă tehnologie este cu aproximativ 20% mai scumpă decât clasicele ecrane LED.

iPad Pro 2020 va avea procesor de ultimă generație - A13X Bionic, o versiune similară cu procesorul pe care îl regăsim la iPhone 11.

Și la nivelul camerei foto o să vedem o schimbare interesantă: iPad Pro 2020 va avea un modul de cameră triplă.

Acesta va cuprinde un senzor wide și unul ultra-wide, iar al treilea senzor va fi ToF, care poate realiza imagini tridimensionale ale obiectelor din jur.

Din punct de vedere al sistemului de operare, tableta va veni cu un upgrade de iPadOS.

Prețul de pornire pentru cele două versiuni ale tabletei va fi situat în jurul sumei de 799 dolari pentru modelul cu ecran de 11 inci și 999 dolari pentru cel cu ecran de 12,9 inci.

Sursa foto: PhoneArena

Share articol: