Avantrajele fotografierii si editarii foto pe tableta Samsung Galaxy Note 10.1

In cadrul unui eveniment ce a avut loc astazi in Bucuresti, Samsung a dezvaluit avantajele Galaxy Note 10.1 in fotografie.

Invitatul Galaxy Note Studio, celebrul fotograf roman Cristian Movila (foto), a prezentat cat de utila poate fi o tableta pentru fotografiere, editare si trimitere pe e-mail sau partajare pe retelele de socializare.

Galaxy Note 10.1 are o camera cu rezolutia de 5 MP, blit LED si focalizare automata. Camera are o serie de functii: temporizator, mod panoramic, detectie a fetei, a zambetului si a clipirii. Pot fi setate mai multe efecte de fotografiere: negativ, alb-negru si Sepia, dar si balanta de alb pentru lumina zilei, innorat, incandescent sau fluorescent.

Fotografiile pot fi editate in Photoshop Touch, aplicatie ce vine preinstalata pe Galaxy Note 10.1. Adobe Photoshop Touch este o versiune adaptata pentru tablete, cu principalele functii pe versiunea Photoshop pentru PC-uri. Editarea se face foarte usor cu ajutorul creionului capacitiv S-Pen si ca capacitatilor multitasking ale tabletei.

http://youtu.be/fELNax6OCWs

Share articol: