300 de lire a cheltuit pentru un Mac ce costa 1.500 nou.

Un barbat din Marea Britanie a fost victima unei inselatorii pe eBay - el s-a implicat intr-o licitatie pentru un MacBook al celor de la Apple, dorind sa-l cumpere pentru a-l ajuta in noua cariera de DJ la nunti. Cumparat nou-nout, acesta ar costa 1.500 de lire. Astfel ca Paul Barrington a licitat pana la 300 de lire si a castigat licitatia.

Din pacate insa pentru el, pachetul care i-a venit la cateva zile distanta nu continea niciun Mac. Si-a dat seama rapid pentru ca era mult prea usor. Ce a gasit in pachet? O poza alb-negru cu un Mac!

El isi vanduse placa de surfing pentru a cumpara laptopul: "Mi-am vandut mandria si bucuria pentru o foaie de hartie. Este prima data cand nu am o placa de surfing de la varsta de 10 ani dar aveam nevoie de laptop. Sunt membru al site-ului de cativa ani asa ca nu mi s-a parut nimic suspect. Pachetul era usor ca o pana. De ce sa trimiti o poza intr-o cutie? Nu are niciun sens. Aproape ca mi-a venit sa rad" le-a povestit el celor de la Mirror.

Paul i-a contactat pe cei de la eBay pentru a raporta incidentul si i-a fost transmis ca va dura cateva zile pana va primi banii inapoi: "Ne pare foarte rau despre situatia neobisnuita in care a fost implicat domnul Barrington. Ne vom asigura ca va primi fondurile inapoi cat mai rapid posibil si vom investiga circumstantele din spatele tranzactiei. eBay ia frauda in serios, avand 149 de milioane de useri activi la nivel global implicati in tranzactii in peste 50.000 de categorii.

In orice moment, peste 800 de milioane de oferte sunt pe eBay la nivel global, o vasta majoritate dintre acestea fiind ale unor oameni onesti" a declarat purtatorul de cuvant al celor de la eBay.

Share articol: