Cazul incredibil a avut loc in Iordania.

Hanan Mahmoud Abdul Karim (36 de ani) a fost transportata la un spital privat din Amman, pe 24 aprilie, pentru a naste. Insa in timpul procedurii, doctorul si-a lasat telefonul in abdomenul ei, iar femeia a realizat acest lucru dupa ce a ajuns acasa, iar telefonul a inceput sa vibreze, relateaza The Mirror.

Mama femeii, Majeda Abdul Hamid, a precizat ca fiica ei a nascut un baietel sanatos de 4,5 kilograme, dupa care a fost externata, iar familia ei a observat ca abdomenul ei vibreaza atunci cand au ajuns acasa.

"Fiica mea avea dureri mari si nu se putea misca. Am adus-o inapoi la spitalul unde fusese operata, dar nu i s-a facut nimic", a povestit femeia.

Pacienta a fost dusa apoi la un spital public, unde o radiografie a relevat un obiect strain in abdomenul ei. Medicii au operat-o imediat si au scos telefonul mobil.

Un membru al Parlamentului iordanian cere acum demisia guvernului. Salim Al Bataynah: "In tari care arata respect fata de natiune si dupa asemenea scandaluri, guvernele demisioneaza de obicei. Parlamentul ar trebui sa-si asume responsabilitatea in acest caz."

De cealalta parte, un purtator de cuvant al Ministerului de Sanatate a afirmat ca povestea femeii este "inventata si lipsita de sens."

Share articol: