10 ani a facut asta si nu a ratat nicio zi de munca!

James Robertson din Detroit a devenit foarte cunoscut dupa ce i s-a aflat povestea - la 56 de ani, barbatul mergea la slujba lui de la fabrica pe jos, in fiecare zi, pentru 33 de kilometri. Din cauza drumului, el mai apuca sa doarma doar 2 ore in fiecare noapte. De 10 ani, de cand vechea lui masina a cedat, nu a ratat nicio zi de munca!

Viata lui s-a schimbat cand Evan Leedy, un student de 19 ani de la Universitatea Wayne State din Detroit, a aflat povestea lui. A pornit o campanie pe GoFundMe sperand sa stranga 5.000 de dolari pentru ca James Robertson sa-si poata cumpara o masina.

Numai ca povestea a devenit rapid viral si, aproape instantaneu, a strans 44.000 de dolari! In doar 5 zile de la lansarea campaniei (in momentul scrierii articolului), campania a strans 311.000 de dolari si continua sa creasca. Mai mult, un dealer Ford local i-a oferit gratuit o masina lui Robertson, un Ford Taurus!

Povestea lui Robertson a impresionat multa lume - aproape 12.000 de oameni au contribuit la campania de pe GoFundMe iar cei de la HuffingtonPost l-au numit 'cel mai muncitor om din America".

Robertson nu s-a plans nicio clipa si nu a cerut ajutor - castiga 11 dolari pe ora, insuficient pentru a-si cumpara o masina. Iar programul autobuzelor nu ii ofereau optiuni pentru a ajunge la serviciu astfel. Nu a dorit insa sa renunte la jobul sau pentru unul mai apropiat de casa si nu voia sa-si dezamageasca in niciun fel colegii.

Acum, datorita generozitatii a mii de oameni, lungul sau drum pe jos s-a incheiat.

Share articol: